Mathilda S.

it's getting dark

Kategori: Allmänt

Wille leker förfullt, min bebis! Snart ska jag gå ut med honom hade jag tänkt - göra lite nytta istället för att sitta här. Tänkt gå upp till konsum och köpa hårfärg med.. Shit vilken utväxt man har fått! Måste det bli ändring på.
Skulle kolla när min baby tävlade idag, KM i badminton ju ;) stort! Hahah. Men hon får nöja sig med sin andra publik. Hoppas det gick bra iaf!

vi hörs senare med musik, bild o allt det dära roliga :)
kyss

KOMMENTARER:

  • caroline säger:
    2009-02-28 | 22:05:01
    Bloggadress: http://carolinees.devote.se

    km är så stort asså! :D du kan få en fin bild om du vill? ppppppuuuuuuuuuss

  • frida säger:
    2009-03-01 | 15:04:20
    Bloggadress: http://bommen.blogg.se/

    men det är ju så att det är inte bara en som ska behöva försöka, man måste försöka lite själv! <3 jag tycker att i början var vi som en familj, men sen börjar alla förändras och allting började bli helt konstigt. du tillhör visst våran familj mathilda! men du måste också försöka, det är inte bara jag eller vi andra som ska försöka och jag tycker att det är tråkigt att det är som det är idag :(

  • frida säger:
    2009-03-01 | 15:20:36
    Bloggadress: http://bommen.blogg.se/

    varför säger du så? varför tänker du ens så? att vi inte vill ha dig? vad har du fått det ifrån? vi tycker precis lika mycket om dig som vi gjorde innan. iallafall jag. och bara för att vi inte frågar dig ibland betyder inte det att vi hatar dig. jag tycker att det är bra att du är ärlig, men du får inte glömma att vi tycker om dig mathilda! jag vet inte riktigt varför vi festar så mycket jag dricker inte för att bli full, utan för att umgås och vet du? precis det du skrev där att typ tävla om vem som blir fullast. det tänkte jag ha som rubrik på mitt nästa inlägg. så vi känner nog samma sak. jag tycker också att det kan bli som förr, men man kan inte vrida tillbaka klockan. fast vi kan förbättra tiden som vi har framför oss. om vi alla försöker så går det.

Kommentera inlägget här: