Mathilda S.

Så mycket positivt

Kategori: Allmänt

Jag diggar denna tanten....


Respekt säger jag bara. Respekt. Inget grupptryck serverat här inte. Att inte falla för frestelsen - är det fel? Eller bara sorgligt? Även om tanten förtjänar all respekt som kan ges så måste man tycka synd om henne - hon har för fan inte upplevt allt det goda sex innebär. Har männskan ens haft sex med sig själv kan man undra? Ville hon inte ha barn heller? Respekt till dig, men hur fan klara du sig så pass länge?

Det är inte fel, absolut inte. Det är bara synd. Jag ger min fulla respekt till de som väntar tills de hittar den rätta och gifter sig först. Starkt, coolt och kanske nästan rätt. Visst det kanske inte är en big deal för vissa men när jag tänker på det så är det fan det. Nu när det liksom redan är försent, när det inte finns någon återvändo, det är då man kan säga till sig själv att vafan varför väntade du inte istället. Jag vet ju vad jag tycker, det ska delas med utvalda(ja vi kör med plural förfan, det är ändå 2010) - speciella, underbara människor man litar på och trivs med.

Positivt vs. negativt? Ingen jobbig oplanerad graviditet så långt ögat når, inga jobbiga sjukdomar och pinsamma läkarbesök, inte massa krångliga preventivmedel och inga pinsamma,tröliga "förstagångerna"akter. Med det positiva följer alltid något negativt. Inga mind-blowing upplevelser som rubbar din existens, ingen underbar maktkänsla, inga fnittriga stunder som lockar ännu mer och inga spontana överraskningar på födelsedagar. Så sant som det är sagt... De sistnämnda grejerna regerar i min hjärna. Bara dessa delas med the chosen ones så är allt lugnt.

Bekännelser från en "jag vill vara oskuldsfull" hjärna såhär klockan tjugo över fyra,
söndag morgon. Play safe! .... Wtf, skrev jag nyss ett inlägg om sex?